Wille! Speciale Kinderopvang

Voor kinderen met een verstandelijke beperking of speciale ondersteuningsbehoefte is het in de praktijk vaak lastig om deel te nemen aan de reguliere vrijetijdsbesteding. In veel gevallen zitten deze kinderen in hun vrijetijd daarom thuis en is er weinig contact met leeftijdsgenoten. Hierdoor ontstaan weinig leermomenten in de omgang en het samenspel met anderen, lichamelijke beweging en positieve leerervaringen in een andere omgeving dan thuis. Of uw kind nu houdt van lekker (samen) buiten spelen, creatief bezig zijn of van sportieve activiteiten. Het doel van onze vrijetijdopvang is om kinderen in een ontspannen en veilige omgeving een geweldige middag te bezorgen.

“In een veilige en vertrouwde omgeving doelgericht samen spelen, bewegen, leren en ervaren; dat is vrije tijd besteden met professionele ondersteuning!”

 

 

Dinsdagmiddag en Donderdagmiddag

Op dinsdag- en donderdagmiddag, van 14.15 tot 18.15 biedt Wille Speciale Kinderopvang een uitdagend programma op Sinne in Sneek.

Tijdens de opvang komen kinderen in contact met leeftijdsgenoten en leren gezamenlijk hun vrije tijd in te vullen. We ondernemen diverse activiteiten gericht op het vergroten van de praktische- en sociaal emotionele zelfredzaamheid om toe te kunnen werken naar maximale zelfredzaamheid.

Aanmelden

Als u gebruik wilt maken van Wille Speciale Kinderopvang dan kunt u via onderstaand telefoonnummer contact met ons opnemen. Bel ons gerust, ons team staat u graag te woord.

 

Wille Speciale Kinderopvang

Grote Kerkstraat 4  
8601 ED Sneek

0515 430 630

info@specialekinderopvang.nl